FIGYELEM!!! Végkiárusítás! Gigantikus akciók, csak a készlet erejéig! Hamarosan megújultan várunk! Bezár
Termékek Menü

​Tudod mi az a kütyü? Itt megtalálod!

Amikor olyan egyedi ajándékot szeretnénk vásárolni valakinek, amiben még akár mi magunk is örömünket lelhetjük, érdemes körül böngésznünk a „dilibox. hu” weboldalt, hiszen hihetetlen ötletarzenállal találjuk szembe magunkat.

Mindamellett nem elhanyagolandó szempont az sem, hogy kényelmesen válogathatunk az olyan kütyü, kütyük között, amiket érdemesnek találunk a megvételre. Van itt névnapi, születésnapi, és egy csokor, egyéb olyan kategória, amik az ajándékozás élményét kívánják maximálisan emlékezetessé tenni, mind az ajándékozónak, mint az ajándékozottnak egyaránt. Egyenlően részesülnek abban az örömben, amit egy-egy ilyen kütyü nyújtani tud, akár adva, akár kapva azt. Nincs olyan ötlet, amit ki ne tudna elégíteni ez a web áruház. Az ajándék ötletek tárháza feneketlen, bárki megtalálhatja bárki számára a legmegfelelőbb kütyüt, amit aztán igazán szívesen adna át. Rálelhetünk egy 3D-s dekorációs tűképre, vagy egy mini golf kocsi tolltartóra, körömlakk alakú-üvegű szöveg kiemelőre, amit értelem szerűen, de leginkább hölgyeknek szokás ajándékozni, bizonyos kivételekkor…

Ezt azonban mindenki maga dönti el! Hatalmas és kedves ajándék kütyü lehet egy talpmasszírozó matrac, amit több kolléga együttes vásárlása eredményezhet, akár munkamániás főnöküknek! Nem fog megharagudni, ha hangyányi humorral rendelkezik is. Egy ledes, asztali ventilátor is azon ajándék kütyük egyike, aminek bármelyik kollégánk szívből örülni tudna. De találhatunk füstmentes USB hamutartót, természetesen a dohányzó barátink számára, vagy egy ledes,blouetooth-os, asztali hangszórót, aminek már csemeténk is örülne. Ezen kütyük között van még a mágneses homokóra, egy asztali, mini vulkán láva lámpa, de akad sokkoló, autókulcs is. Egy szóval: a dilibox web áruház a kütyük palotája!

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek