FIGYELEM!!! Végkiárusítás! Gigantikus akciók, csak a készlet erejéig! Hamarosan megújultan várunk! Bezár
Termékek Menü

Szállítási Infók

RENDELÉSEKET A HÉTVÉGÉN, ÜNNEPNAPOKON ÉS MINDEN MUNKASZÜNETI NAPON FOGAD A RENDSZER!

A szállítás az alábbi módokon történhet:

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:

Díj: 0 Ft          Átvehető: kb. 1 munkanap

A termékeket díjmentesen átveheted személyesen V. kerületi irodánkban. Amint a rendelésed előkészítettük emailben tájékoztatást küldünk, ezt követően már jöhetsz is érte. Jelenleg csak készpénzzel tudsz fizetni. Ha bankkártyával fizetnél, kérjük azt előre, az oldalunkon keresztül tedd meg.

A rendelésed nem azonnal átvehető a rendelés leadását követően, mivel a raktárunkból át kell szállítanunk a termékeket az átvevő pontra. Ez maximum 1 munkanap. ​

Átvételi pontunk hétfőtől péntekig 10.00 és 18.00 között tart nyitva.

Pontos cím:  1055 Budapest, Nagy Ignác utca 16. (A Nagy Ignác és a Balaton utca sarkán lévő üzlethelyiség, 350 m-re a Nyugati Pályaudvartól.)

 

FOXPOST csomagautomata

Díj: 490 Ft          Szállítás: 1 munkanap

Csomagodat kérheted az ország bármely FOXPOST csomagautomatájába is. A FOXPOST egy új, innovatív és költséghatékony szállítási mód. A csomagod onnantól számítva, amikor átadtuk a FOXPOSTnak, 1 munkanapon belül megérkezik az általad választott csomagautomatába. Amint átvehető a csomagod, kapni fogsz egy SMS értesítést erről, valamint az ajtó nyitó kódodat. Ezzel a kóddal tudod kinyitni azt az ajtót, ami a csomagodat rejti. Amennyiben nem fizettél oldalunkon és utánvétet választottál, az automatánál csak bankkártyával tudod kiegyenlíteni a rendelésed ellenértékét.

A csomagautomaták népszerű bevásárlóközpontokban, forgalmas helyeken találhatóak, zárt térben. Itt tudod megnézni, hogy van-e hozzád közeleső automata.

Ugye tudod, hogy 30 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk termékeinkre?! Ha FOXPOSTtal kéred a csomagodat, 14 napon belül díjmentesen visszaküldheted nekünk azt a FOXPOSTtal, ha valami oknál fogva nem lennél tökéletesen megelégedve vele.

 

Házhozszállítás futárszolgálattal 

Díj: 1190 Ft, 15.000 Ft felett ingyenes,   Szállítás: 1 munkanap

Csomagjaink házhozszállítását a GLS futárszolgálat végzi. Amennyiben rendelésedet délelőtt 10 óráig leadod, döntő többségében még aznap átadásra kerül csomagod a futárnak, melynek megtörténtéről emailben tájékoztatást küldünk neked. Az ezt követő munkanap fogja a futár kézbesíteni neked a termékeket. A kézbesítési nap reggelén SMS-ben és emailben is értesítenek, hogy küldeményed fog érkezni. Ez az értesítés tartalmaz egy linket, melyen módosíthatod a kiszállítással kapcsolatos részleteket ha valami nem várt esemény történne.

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8 és 18 óra között történik. Érdemes olyan címre kérni a csomagot, ahol a kézbesítés napján, ebben az időtartamban tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot. Amennyiben a futár nem talál senkit a címen értesítést hagy a helyszínen az elérhetőségeivel, majd a következő munkanap ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Ha utánvéttel kérted a csomagod, csak készpénzzel tudod kiegyenlíteni a futárnak az ellenértéket.

Amennyiben azt követően, hogy a csomagot átadtuk a futárnak, bármilyen problémád, kérdésed merülne fel a kézbesítéssel kapcsolatban, itt találod a futárszolgálat elérhetőségeit: https://gls-group.eu/HU/hu/gls-elerhetoseg

Illetve a következő telefonszámon lehet közvetlenül érdeklődni a futárszolgálatnál: +3618020265

Átvétel Pick Pack Ponton

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok olyan Ralay  és Immedio  hírlapüzletek, valamint

és OMV, és AVANTI  töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

A Pick Pack Pont-on történő átvétel díjszabása:  

Megrendelés bruttó összege

Szállítás díja

0 - 15 000 Ft

890 Ft

15 000 Ft fölött

INGYENES

   

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található Letölthető boltlistánkból tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a ww.dilibox.hu oldalon, a Pénztárnál a Fizetési módok kiválasztása pontban történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-on" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A munkanapon 10.00 -ig megrendelt termékeket Budapesten 2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 3 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.