FIGYELEM!!! Végkiárusítás! Gigantikus akciók, csak a készlet erejéig! Hamarosan megújultan várunk! Bezár
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Garancia

Garanciális feltételek

Szavatosság

A szavatosság feltételeit az 1959. évi IV. törvény A Polgári Törvénykönyvről Magyarországon és a 49/2003. GKM rendelet szabályozza.

A törvény és a rendelet alapján a BTDM Kft. 1 éves szavatossági időt biztosít a www.dilibox.hu webáruházban megvásárolt termékekre. A szavatossági kötelezettség abban az esetben érvényesíthető, amennyiben bizonyíthatóan a termék a vásárlás időpontjában nem felelt meg a jogszabályban vagy a szerződésben rögzített tulajdonságoknak. A hiba bizonyítása a BTDM Kft. feladata a vásárlást követő 6 hónapon belül, 6 hónap eltelte után a Te kötelezettséged a feltételezett hiba bizonyítása. Amennyiben a hiba már a vásárlás időpontjában bizonyíthatóan ismert volt számodra, a szavatosság nem érvényesíthető a BTDM Kft.-vel szemben szemben.

A szavatosság a megrendelés beazonosítása után tudod érvényesíteni. Amennyiben a szavatosság kérése helytálló, a kérheted a termék cseréjét vagy javítását. Amennyiben nem áll módunkban a termék cseréje mert éppen nincs belőle raktáron, ez esetben a javítás lehetősége áll fenn. Amennyiben sem cserélni sem javítani nem tudjuk a terméket, akkor annak vételárát visszafizetjük Neked! Pénzvisszatérítést kizárólag átutalással teljesítünk!

Jótállás, Garancia

BTDM Kft. a 151/2003. Kormányrendelet alapján, illetve a rendelet mellékletében felsorolt tartós fogyasztási cikkekre (10 000 Ft feletti értékű termékekre) 1 év jótállást vállal. A jótállás a megrendelés beazonosítása után érvényesíthető. Amennyiben a jótállás kérése helytálló, kérheted a termék cseréjét vagy javítását. Amennyiben nem áll módunkban a termék cseréje mert éppen nincs belőle raktáron, ez esetben a javítás lehetősége áll fenn. Amennyiben sem cserélni sem javítani nem tudjuk a terméket, akkor annak vételárát visszafizetjük Neked! Pénzvisszatérítést kizárólag átutalással teljesítünk!

Szavatosság, a jótállás érvényesítése

A megvásárolt termékekre vonatkozó szavatossági vagy jótállási igényed jelezheted levélben irodánk címén, vagy telefonon és e-mailen egyaránt.

Telefon: +36 20 238 5659

Iroda: BTDM Kft. 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 6.

E-mail: info@dilibox.hu